VELKOMMEN TIL LYDFABRIKKEN

Hos Lydfabrikken er vi specialiseret i udlejning af professionelt lydudstyr til teaterproduktion, og lægger stor vægt på at levere det rigtige produkt til vores kunder. Vi sælger og udlejer en bred vifte af produkter som er nøje udvalgte for at imødekomme de ofte meget høje krav til driftsikkerhed og kvalitet.
Vi opgraderer løbende vores produktportefølje for hele tiden at være ”up to date” med det nyeste. Vi kan derfor levere det seneste fra bl.a. DiGiCo, L’Acoustics, Sennheiser, DPA Microphones, DirectOut Technologies, Shure, Wisycom og mange flere.

Vores services

TRÅDLØST UDSTYR

Hos Lydfabrikken har vi stor erfaring i store og komplekse-, såvel som små og simple trådløse systemer. Vi udlejer Sennheiser, og har bl.a. D9000, D6000, og EW-D. Endvidere har vi Wisycom, og Shure Axient Digital og PSM1000. Vi er altid friske på en god snak og til at give et godt råd.

MIXERPULTE

Hos Lydfabrikken kan du leje DiGiCo digitale mixerpulte. Vi har en bred vifte af produkter som dækker stort set alle behov. Vi har endvidere et bredt udvalg af stageracks og interfaces, så større systemer kan konfigureres efter behov. I udlejning har vi DiGiCo Quantum 7, Quantum 5, Quantum 338, SD10, SD11, SD12
og S21. Vi kan tilbyde distribution og konvertering fra DirectOut Technologies, og kan således også lave store netværk i Optocore såvel som MADI og DANTE.

HØJTALERE

Hos Lydfabrikken kan du leje L’Acoustics højtalere. I vores udlejning har vi KARA II, KIVA II, SYVA, X12, X8, 5XT, X4i, SB18, SB15 og LA4X. Vi har alt i rigger grej, og kan så ledes levere mange forskellige løsninger til teater, musik og events. Vi har stor erfaring i design og konfiguration af højtalersystemer i diverse koncertsale og open-air, til klassisk musik/symfoniorkestre, teater, TV og musicals.

PRODUKTION

Vi kan hjælpe dig med pre-produktion, planlægning, økonomi, transport og afvikling af forskellige typer arrangementer.

AFVIKLINGSSYSTEMER

Hos Lydfabrikken kan du leje QLab systemer til afvikling af multitrack- og SFX-playback. Vi kan konfigurere redundante løsninger med output format efter eget ønske: MADI, Optocore, ADAT, DANTE, AES/EBU og Analog m.fl.

MIKROFONER

Hos Lydfabrikken kan du leje mikrofoner til alle formål, lige fra elektronisk til rock. Vi har high-end mikrofoner i stort antal fra bl.a. Neumann, DPA Microphones, Schoeps, Shure og Sennheiser.